Alltså hösten ❤️

Idag gick jag en riktig långpromenad. Efter lunch packade jag in Ilse i filtar och mössor och traskade iväg i östlig riktning en sådär 3km. Jag skulle till cc vest (ett köpcenter) men väl där köpte jag ingen åkpåse som planerat utan jag får dra till stan imorn istället. 

När jag sen skulle gå hem så hittade jag en ny väg över detta fallet! Så coolt ju, varför har jag aldrig gått här innan? 

Nerbäddad så hon knappt ser nåt men när hon glimtar kameran så ler hon, den lilla goingen. 

Då Ilse barahade sovit 20 minuter sen klockan åtta imorse och klockan var efter 14 så bestämde jag mig för att gå en liten omväg hem så hon verkligen skulle somna. 

Jag hittade nya vägar med roliga namn och fantastisk utsikt som jag aldrig gått på innan. Känns bra att jag upptäcker mina grannstatsdelar såhär innan vi ska flytta… 

Gick även förbi en tomt där det spatserade lite höns. 

Men sen när jag nästan var hemma så insåg jag att Ilse bara hade sovit en halvtimme och att det vore bra om hon sov en stund till. Så då gick jag västerut 3km mot Davids jobb och mötte honom. 

Hej hej!

Sen när vi kom hem var klockan nästan fem och vi hade varit hemifrån i 4,5h varav jag hade promenerat typ 15km. Inte illa för en vanlig tisdag i oktober. 

En reaktion till “Alltså hösten ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s