Luciafirande

Så efter min långa bloggfrånvaro så inleder jag starkt med en dubbelpost -> alltså samma bild som jag postat på Instagram. Men vad kan jag göra? Vi måste ju bara prata lite om att jag har en dotter som har firat lucia!

Min snart tvååriga dotter var alltså lucia igår när de hade firande på hennes förskola. Eller hon hade ingen ljuskrona men ändå! Så gulligt! På frågan om hon skulle ha ljus så svarade hon ”hannen (handen), inte huvud”, så så var det med det.

Vi föräldrar satt och väntade och in kom de tågandes, de flesta barn stannade kvar längst fram medan några sa hej till sina föräldrar och sen sprang tillbaka till tåget. Ilse däremot blev jätteledsen när hon såg oss men trodde att hon inte fick gå till oss, när jag då sa ”Ilse kom” så sprang hon till mig och sen sjöng vi midnatt råder och blinka lilla stjärna från mitt knä istället. Efteråt var det fika och disco -> succé! Fatta vad roligt att få hänga bland alla roliga grejer på förskolan plus att mamma, pappa och farfar var med.

Allt som allt ger jag luciafirande på förskola fem av fem möjliga snögubbar. ⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s