Midnattsloppet

Igår var det dags för Midnattsloppet här i Göteborg. Det är en mil och starten går mellan 21.30 och 22.30. Så det är mörkt när man springer. Alla har likadana t-shirtar (ljusblå detta året) så det är rätt häftigt att se. Det var 14 000 som sprang också så det var kul!

Adam skulle också springa så han kom till mig redan på dagen. Vi laddade då upp på bästa sätt, med att fika 🙂 Perfekt! Kunde ju inte gå dåligt med en sån uppladdning liksom…

Det gick grymt bra! Vi kom båda i mål (Adam 20 minuter snabbare än mig men ändå). Mitt mål var att springa hela tiden och det gjorde jag! Gick ingenting! Innan var det längsta jag sprungit utan att gå 5km så en rätt bra förbättring! Min tid blev 1.06.02 så det blir la det jag ska slå nästa gång då, får se när det blir…
Efter målgång så sms:ade jag med Augusta, som också sprang. Lät ungefär såhär: 
Jag: Jag är i mål!
Augusta: Jag med!
Jag: Gött!!! Vi är bäst!
Augusta: Aha, så mycket fika vi kan äta nu!
Haha hon är bara bäst! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s