301,5hp

Jag fick mejl igår. Det stod att mitt examensarbete är godkänt och inrapporterat. Så nu har jag klarat av fem år på Chalmers! Det ni!

Så idag loggade jag in på studentportalen och ansökte om examen. Eller rättare sagt om tre… En kandidatexamen, en masterexamen och så såklart en civilingenjörsexamen. Det stod att det kunde ta ett par månader så det är la bara att vänta då…

Om ni undrar över rubriken så har jag under dessa fem år läst 301,5 hp där hp = högskolepoäng. 300 hp motsvarar fem års heltidsstudier men jag har då läst lite mer än vad jag behövde… (Inte mitt val, jag är inte dum. Det var programmet som lagt upp det så.)

Mejlet jag fick:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s