Springtur

Då har jag tränat för första gången i Norge. Det blev en löptur. David hängde på också och det är rätt bra för mig, för då kan jag inte ge upp (börja gå) lika lätt. Nu var jag liksom tvungen att springa på. Det blev 5,1km på 35min. Men då gick vi en stund då vi kom till en massa småstigar där det var blött och brant…

Det är rätt kallt ute, var två grader när vi sprang, så jag fick låna ett par vantar av David. Men får nog ta och skaffa mig ett par egna för de var lite stora…

Annars så kan vi ju konstatera att jag har bra reflexer på mina träningskläder. Bra det.

En reaktion till “Springtur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s