I slasket

Var astjurig när jag kom hem. Hade precis missat bussen vid bytet, fick vänta i regnet i en kvart. Mina så kallade vinterskor läcker in. Det var sjukt slaskigt ute. Det snöade imorse men hade övergått i regn. Bestäm dig vädret, var typ det jag ville säga. Gubben bredvid mig på den knölade bussen luktade illa. Allt var jobbigt.

Sen hade jag sagt att jag skulle ut och springa så det var la lika bra att ge sig iväg. David följde med så jag hade i alla fall sällskap.

Efter 25 min springandes på slaskiga och halkiga trottoarer så var jag både blöt och trött men tjurigheten var borta. Så gött, allt jag behövde var att göra nåt annat. Bli mer blöt om fötterna till exempel…

Tur att vi har värmegolv på toan för då finns det ju en chans att våra skor kommer torka.

En reaktion till “I slasket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s