Orkar inte packa upp mer…

Idag har vi flyttat grejerna från den andra lägenheten i Oslo till den nya, så nu har vi allt samlat på samma ställe. Känns riktigt gött.

Davids föräldrar var kvar tills idag och hjälpte till, så skönt med hjälp! David och Christian har monterat en massa saker (piano, skrivbord, tv:n och sånt där) medans jag och Ing-Marie packade upp i köket. Väldigt könsfördelat och fint. Men det blev helt enkelt så för att jag ville bestämma var sakerna skulle stå och då blir det ju enklast om jag är med och packar upp dem…

Nu lagar David mat (jag har det sjukt bra, jag vet) medans jag sitter i soffan och väntar på att den ska bli klar…

En reaktion till “Orkar inte packa upp mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s