Skidor – på alla dess sätt

Har precis kommit hem från Fossum där vi åkt längdskidor. Blev en 8-9km för mig. Var inte alls taggad på vägen dit men väl i spåret kändes det bra! Bara tre veckor kvar till tjejvasan nu så det gäller ju att åka vare sig man är sugen eller ej.

Igår åkte jag också skidor. Men utför istället. Tillsammans med ett par kollegor. Alltid lika gött att spänna på sig pjäxorna (lika gött som att få ta av sig dem senare) och få använda ett par skidor med stålkant. Ett par som det faktiskt går att bromsa med!

Lyckades under de här två kvällarna iallafall ta ett kort. För er skull.

2 reaktioner till “Skidor – på alla dess sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s