Tjejvasan

Jag åkte alltså tjejvasan i lördags. Jag hade innan tänkt att mitt mål var att klara det på tre timmar men var lite osäker på om det skulle gå med tanke på att jag skulle behöva tampas med alla andra tjejer i spåret. Men det gick sjukt bra! Gled i mål på 2h 54min och 51s. Klarade ju tre timmar med marginal! Mamma slog mig dock med fem minuter, hon slog t.o.m sina gamla rekord och var snabbare nu än hon var för tio år sen. Bra jobbat!

Här har vi lagt upp våra skidor i väntan på start. Organisationen runt loppet var helt fantastisk. Allt bara fungerade perfekt och funktionärerna var glada och hjälpsamma. Arrangemanget får fem av fem stavar.

Vi fick medalj vilket måste betyda att vi vann! Lätt!


En reaktion till “Tjejvasan

  1. Vad duktiga ni är!!!! Bra jobbat!
    Kan hälsa från Marie, vi är just hemkomna från en fantastisk resa till Sydafrika.
    Ha det bra i Norge. Kul att följa dig lite på bloggen./ Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s