Pratar glass under tiden istället.

Japp, jag lovade ju lite bilder från helgen tagna med den nya kameran. Nu visade set sig att det var lite mer jag behövde lära mig än jag trodde från början, därför har lovade inlägg dröjt. Men just nu sitter jag och väljer ut och redigerar (försöker) bilder från Lund i alla fall. Får se om jag hinner klart idag, annars kommer det imorgon.

Under tiden så kan jag berätta att jag köpte glass i helgen. Var ju bara tvungen att prova marabouglassen när jag såg den! Blev lite besviken på att den var så liten men smaken var god. Men nästa gång blir det nog en Magnum mandel igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s