Urk på burk

Detta kan ha varit den tråkigaste måndagen på länge. Förkylningen har hoppat från ont i bihålorna (tack och lov för det) till öronen, dock inte mycket bättre. Så lock för öronen och det gör ont. Men det positiva med det är att förkylningen går fort, i vanliga fall tar det flera dagar innan den vandrar till öronen men nu gjorde den det på ett dygn. Fortsätter det såhär så kommer jag hinna bli frisk till torsdag, hoppas! 
Nu blev jag lite positiv igen ju, inte bra, jag höll ju på att förklara min tråkiga måndag så jag fortsätter med det. Förutom förkylningen då så har jag ont i magen (kvinnor får visst det en gång i månaden, världens mest idiotiska påfund), mina analyser på jobbet har krånglat (mer än vanligt) och det har regnat. På det så ser det ut som att det ska regna hela helgen i Paris med. Jippi. 
Hoppas er måndag är bättre än min. Här får ni en bild på vår nya inredning, snyggt va… 

En reaktion till “Urk på burk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s