Dagen före resa

Tänk att jag fortfarande blir alldeles pirrig när jag ska resa iväg! Eller tur är väl det, det hade ju blivit tråkigt annars. Jag tror det hela blir ännu roligare om man ser fram emot det med. Imorgon vid den här tiden landar vi snart i Paris. Wooohoooo!
Jag vet inte hur mycket internet jag kommer ha, jag kommer kanske kunna blogga lite från mobilen men tänkte att jag nog kommer visa er en massa nästa vecka istället, när jag kan ladda upp en massa fina bilder. Men för att ni fortfarande ska ha en anledning att kika in här under helgen så har jag tidsinställt lite inlägg.
Här får ni en bild på mitt resesällskap, bilden är från Lund. Hemskt vad beresta vi är 😉
PS. Örat är lite bättre idag men inte perfekt. Balansen är också sådär. Men borde ju kunna sova bort det inatt kan en tycka. DS.

En reaktion till “Dagen före resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s