Je suis en France.

Här kommer en lite hälsning från Frankrike. Både igår och idag har vi gått runt en massa mellan olika sevärdheter så fötterna värker nu. Men kul är det! 

Först var vi vid Eiffeltornet. Vi tänkte att man måste starta en Parisvistelse med det mest parisiska som finns. Nästa anhalt blev Triumfbågen. 

Det är kul när man har sällskap med samma turister hela dagen. Inte bara vi som bockar av en massa grejer på samma dag. Ett par vi såg flera gånger hade på sig shorts och dunjacka, hur tänkte de där?
Sen åkte vi till Sacre Coeur. En ordentlig kyrka om en säger så! Det var en gudstjänst/mässa (vad man nu kallar det i den katolska kyrkan) när vi var där så nu har vi lyssnat till en predikan på franska. Tror det var fötterna som fick ut mest av det…

Idag har vi gått i lite mindre turistiga områden. Vi träffade Oscar, en gammal klasskamrat som pluggat här i två år, som guidade oss lite. 

Sen blev det dags att spana in nästa stora kyrka, Notre Dame. Den var stor den med… 

Vi har även hunnit fika och luncha och sånt där. Men det var väl det vi hunnit med hittills. Nu ska vi dricka vin och äta ost, för det är sånt man gör i Frankrike. Au revoir. 

En reaktion till “Je suis en France.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s