Cathédrale Notre-Dame de Paris

Eftersom jag fortfarande har en massa bilder från Paris som jag vill visa er så tänkte jag att jag publicerar ett sådant om dagen. Ett Parisinlägg på morgonen och om jag har lite mer aktuella saker att skriva om så kommer det på kvällen, så vet ni. Här kommer ett inlägg om Paris:

Vi besökte ju såklart även Notre-Dame.

 Jag spanade uppåt men såg ingen ringare. Blev lite besviken faktiskt…

 Däremot såg jag en massa stenfigurer. Vilket jobb alltså! Jag blir så imponerad!

 Vi var inte ensamma där.

Inne i katedralen. Vet ni förresten att katedral är samma sak som en domkyrka? Det lärde jag mig häromsistens. Via quizkampen, bra gerjer det där! (Det är en app, ladda ner den så kan ni utmana mig där, jag heter elinsaras.)

Våra fönster här hemma känns tråkiga i jämförelse…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s