Onsdag

Så var det återigen onsdag och mitt i veckan. Går inte tiden fort tycker ni? Jag har jobbat i Norge i mer än sju månader nu och snart är det ett år sen som jag redovisade mitt exjobb. Men det var ju inte det jag tänkte skriva om…
 Det har varit varmt här i flera dagar nu så det är lite svalare kläder som gäller nu. Använde mina fyndbyxor från H&M idag, är himla nöjd med dem! Goa som mjukisbyxor men lite mer okej att ha till jobbet 😉 Har även (äntligen) en t-shirt som jag faktiskt gillar och som sitter sjönt runt armarna.
 Jag och min (och Davids) retrokamera, fast den är ny.
Sen fick jag ett ryck och lagade mat också. Eller lagade och lagade, jag kokade lök och frysta ärtor och mixade ihop det. Enkelt och gott, perfekt. Till det knäckebröd med grevé, lyxost! (Okej, grevéost kanske inte klassas som lyxost egentligen, men i min familj har det alltid varit det! Den är så god!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s