Nya inneboende

När jag var hemma hos föräldrarna i helgen så rotade jag igenom ett par av mina lådor som står på deras vind, hemskt bra att ha tillgång till sådan förvaring! Jag var på jakt efter min dalahäst som jag visste var där någonstans… Och jag hittade den! Fann även den här ugglan och nu står de i fönstret i vardagsrummet.
Ugglan har jag ärvt efter min gammelmormor Edith. Tyckte alltid den var lite läskig men gillade den ändå. Man kan sätta ett värmeljus i den, men det provar jag nog först till hösten när det blir lite mörkare.
Våra nya inneboende.

En reaktion till “Nya inneboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s