Planteringskurs

Våra balkonglådor har stått och varit tomma och tråkiga tillräckligt länge nu så jag hade tänkt att jag skulle ta och utnyttja lite experthjälp i form av svärmor när hon ändå skulle komma på besök. Sagt och gjort så besökte vi Plantasjen (norrmän kan inte stava) och handlade växter, jord, lecakulor, planteringshanskar och allt vad som nu behövdes.
Så lätt var det att skaffa sig gröna fingrar!
Allt på plats, bara att börja.
Att hälla jord är inte så himla enkelt! Speciellt inte om man står på en balkong och helst vill undvika att hälla något utanför.
Det gick ganska bra i alla fall.
Har lärt mig att detta är petunior (var tvungen att fråga Ing-Marie precis igen, Christian bara skratta åt mig, schysst…) . Petunia petunia petunia. Jag ska lära mig!
Ta daaa!!! Fantastiskt! Hoppas ni är riktigt stolta över mig nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s