Min symaskin

Så var det då dags för mig att inviga min symaskin som jag fick i födelsedagspresent. Jag hade faktiskt önskat mig en även om jag typ aldrig sytt (mamma fick mig dock att som 15-åring sy en morgonrock bara för att jag någon gång skulle ha gjort det) och alltid valde träslöjd. Men jag tyckte att det var större chans att jag faktiskt sydde om jag har en symaskin än om jag inte har en, så sagt och gjort, jag önskade mig en och fick en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick en begagnad Husqvarna. Av den anledningen att mamma har en likadan så om jag får problem så kan hon hjälpa mig. Jag tror jag ringde henne fyra gånger idag, en gång för att först berätta att jag tänkte sy, sen tre gånger för att i tur och ordning fråga om hur man spolade tråd till spolen, vart backen sitter och till sist hur mycket undertråden syns om man har en annan färg på den. Jag var nöjd med svaren jag fick, tack mamma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jag skulle använda symaskinen till var att sy fast en massa märken på min lägerbålsfilt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var visst ett tag sen jag gjorde det sist, 2006 närmare bestämt. Sen dess har jag varit på läger, kämpalek och vinterting typ varje år så det blev några märken. I en massa olika färger så jag fick byta tråd typ hela tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men jag kan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slutresultatet. Lite fler märken på än bilden lite längre upp. Nu är jag redo för läger!

En reaktion till “Min symaskin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s