Semester

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har som sagt semester och jag har tillbringat några dagar på en segelbåt. Vi hade klarblå himmel och lite lagom med vind. Perfekta dagar helt enkelt!

Kommer slänga upp en massa bilder de närmaste dagarna så nu dröjer det inte lika länge mellan inläggen som det gjort senaste veckan. Hoppas ni har en lika go sommar som jag! Njut! (Jag kunde t.o.m njuta av regnet imorse då det bara kändes gött, men nu är solen tillbaka så nu ska jag gå ut igen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s