Geocaching

Så kom då dagen då jag började geocacha. Jag gick in på geocaching.com och registrerade mig (mitt användarnamn är Elinsaras). Det gav mig tillgång till alla gömde cachar i hela världen. Allt man behöver är en gps (finns ju i mobilen) och sen är det bara att börja leta.

20130817-084553.jpg
Här hittade jag min första cach, gömd i en gammal filmrulleburk vid rötterna av ett träd.

20130817-084736.jpg
En rolig sak med geocaching är att en går till ställen en inte hade gjort annars kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s