Oslo symfoniorkester

Förra veckan fick jag ett mejl från Oslo symfoniorkester som frågade om jag kunde va med och spela i ett projekt som de har i höst. De behövde en fjärdefagott. (Jag mejlade några orkestrar när jag flyttade till Oslo och nu kom de ihåg det när de behövde en fagottist.) Projektet är Verdis requiem.

Det ska bli himla kul att spela lite igen men nu är jag så nervös för första övningen är ikväll. Men jag är nog mest nervös över att hitta dit… När jag väl fått en plats och noter så ska det nog ordna sig.

Nu ska jag strax dra. Önska mig lycka till!

2 reaktioner till “Oslo symfoniorkester

  1. Åh, vad kul, Elin men har du nån fagott att spela på? Har för mig att Annelie pratade om att hon skulle lämna tillbaka den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s