Kettlebell

Jag hade ingen spelövning idag så istället gick jag och tränade. Jag bokade in mig på ett nytt pass, kettlebell. En kettlebell ser ut som på bilden nedan och finns då i olika tyngder.

20130909-210212.jpg
Jag hade en 8kg tung kula men när de blev en massa benövningar kom instruktören fram med en 12kg till mig och bara ”använd den här nu”, så då var jag ju tvungen att göra det… Vad vi gjorde på passet? Jo vi svingade den här upp och ner, fram och tillbaka, mellan benen och över huvudet. Sen lite utfallssteg och småhopp, allt med dessa i händerna. Om jag kommer ha träningsvärk imorn? Jo, tjena…

5 reaktioner till “Kettlebell

      1. Gött! blir alltid besviken när jag inte känner av det dagen efter. Har själv lite problem att stå upp idag, rätt många utfall och benböj igår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s