Helgmat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det är fredag och det är matlagning på schemat. För helt plötsligt blev jag ansvarig för maten (annars gör jag David det, jag har sån himla tur när det gäller det). Men han hade planerat så inte så svårt för mig, på matsedeln: tacoköttfärs i pitabröd med lite annat till.

Jag satte på lite musik för det blir ju så mycket roligare då. Här kollar/lyssnar jag på Miley Cyrus senaste. Himla bra låt faktiskt! Även om videon är lite … konstig. Men om ni vill lyssna på den så hittar ni den här.

Nu ska vi äta, trevlig helg!

3 reaktioner till “Helgmat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s