Berlin

Nu är jag hemma igen efter tre dagar i Berlin. Har jobbat idag, var rätt jobbigt att komma upp imorse då jag ligger lite back rent sömnmässigt.

20130924-192517.jpg
Men jag har haft det riktigt bra! Roligt att träffa kollegorna från Göteborg igen och se hur de mår och har det. Vi har blandat konferensjobb med utflykter i Berlin. Gick bland annat förbi en bit av Berlinmuren som ni ser ovan. Där muren står kvar har de målat den så det har blivit ett konstverk. Himla bra idé!

20130924-193609.jpg
Den första kvällen var vi på oktoberfest och då fick alla varsin mustasch, hur tycker ni jag ser ut? Mer lik min far? Andra kvällen var det gala och då åkte festkläderna på. Kul att ha två så helt olika kvällar.

Jag har inga fler kort från kvällarna men ska visa er bilder från rundturerna i Berlin senare, orkar inte med det nu dock.

2 reaktioner till “Berlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s