Ta’i

20130930-194343.jpg
I lördags åkte Skonken 1.9.0.G på Ta’i, som är en scoutledartävling, denna gång arrangerad i Gislaved med omnejd. Skonken är alltså seniorscoutpatrullen vi har i Fristad och där Vängaborna också gärna får vara med. Vi var 11st taggade scouter som gav oss iväg i lördags, intet ont anandes.

20130930-194414.jpg
Här har vi bara vandrat och tävlat i typ tre timmar och visste inte att vi hade typ 13 timmar kvar att gå… Vi kom i säng lite innan klockan sex på morgonen och fick sova i 2-2,5h innan frukost. Fantastiskt… Men det var kul! Jag har ont i knät idag dock, tror det är överansträngt. Fick ju även, efter målgång, reda på att vi gått ca 2,5mil så det är kanske inte så konstigt att det känns… Vi gick med packning alltså.

20130930-194508.jpg
Jag kan berätta för er att månen gick upp vid tretiden nu i helgen, men innan den gjorde det så var stjärnhimlen helt fantastisk! Så många stjärnor! Jag har sagt det förr och säger det igen: det finns inget mer fascinerande än naturen. Människan kommer aldrig kunna göra något som slår det.

2 reaktioner till “Ta’i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s