En torsdagkväll i Amsterdam

Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder under helgen och då visa vad jag gjorde för prick en vecka sedan, så vad gjorde jag en torsdagkväll i Amsterdam? Jo, när vi anlände så mötte Augusta upp oss på stationen. ”Svenskarna” skulle komma 1,5 timme senare så vi passade på att äta lite kvällsmat.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eftersom vi faktiskt var i Nederländerna så var ju pannkakor ett måste. Jag är inte stormförtjust i just pannkakor men en brukar gå bra, när en dessutom kan beställa med ost på så var det ju perfekt! Så ett glas vin till det.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
David, och även Augusta, tog istället med bacon på och en öl till det. Så var helgen äntligen igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s