Vardag

20131106-181739.jpg

Jag är ensam hemma denna vecka. David åkte i söndagskväll iväg med jobbet för att komma hem igår kväll vid nio för att sen imorse kl sju åka igen. Nästa gång jag ser honom är på lördag. Så vad gör jag här i min ensamhet då? Sätter på mig min onepiece och kurar ner i soffan med min ipad och en bok såklart! Det får jag faktiskt göra för jag har träningsvärk efter pilatesen jag gick på igår… Blir träning imorgon igen.

20131106-182138.jpg

En bra sak när David reser är att han igår hade med sig en påse toblerone till mig, woohooo. Så vill ni mig något så sitter jag i min fåtölj och gôttar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s