Jag kan fortfarande inte gå ordentligt

Nu sitter jag i bilen på väg mot Sverige. Ska hälsa på både mina och Davids föräldrar så det blir en intensiv, men rolig, helg.

20131129-150235.jpg

Eftersom David skulle komma och hämta mig direkt efter jobbet idag så gick jag imorse istället för att ta cykeln. Jag noterade då (återigen) att jag fortfarande inte kan gå. Det märks så tydligt nu när de har grusat vägarna, gruset bara hoppar in i mina skor.

Jag. Förstår. Inte. Hur. Jag. Lyckas.

En reaktion till “Jag kan fortfarande inte gå ordentligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s