Nu luktar det jul också

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll har jag pysslat lite. Detta var vad jag hade att jobba med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta var mitt sällskap, måste ju ha stämningen på topp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En massa håltagande med en köttermometer och pillande med nejlikor senare såg det ut såhär.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade även köpt lite rött sammetssnöre. Att det blev just sammetssnöre berodde inte på att jag helt plötsligt älskar sammet utan på att det var det enda röda snöret i den bredden som fanns. Men det blev rätt bra ändå. Alltså jag har inget emot sammetssnören, det kändes bara konstigt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nu doftar det ljuvligt i dörren in till vardagsrummet . Jag frågar David hela tiden om han luktar när han går förbi och att han inte får glömma att lukta. Det är nu officiellt, jag har nu blivit min egen mor.

4 reaktioner till “Nu luktar det jul också

      1. Svårare än så behöver det ju inte vara. Ledde dock till en hel del fniss här igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s