Som en vacker kuliss

När jag gick till jobbet imorse så började solen stiga lite (klockan var närmare halv nio, blev lite sovmorgon idag). Det var moln på himlen men precis vid horisonten var det klarare och ljuset gjorde att byggnaderna såg upplysta ut typ. Vet inte om det var så bra förklarat men jag tog iallafall ett kort på det.

20131212-171308.jpg
Nu har jag precis kommit och satt mig i soffan. Ska väl städa snart men sen ska jag bara njuta av att inte göra nåt, samtidigt som jag kollar på vår fina gran då.

3 reaktioner till “Som en vacker kuliss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s