Juli 2013

Hoppas ni har haft en fin jul! Min var kanon med mycket mat, fina paket och både katter och familjemedlemmar i överflöd. Jag har dock inte med mig grejer så jag kan ladda in bilder från julhelgen så därför fortsätter jag med min årssammanfattning. Nu är det dags för juli.

1
Vår semester skulle börja först i mitten av juli men vi åkte ner till Sverige på helgerna i början av månaden med för att få ut lite extra av sommaren, och för att se på hur kattungarna växte förstås.

2Jag köpte nya löparskor och tränade inför midnattsloppet.

3Gyllene Tider spelade på Ullevi.

4Jag åkte till Hönö för att njuta av sol och konferens.

5 Mina egenplanterade petunior blommade (att de sedan brändes ihjäl under vår semester är en annan historia…)

6Väl hemma igen så sydde jag fats märken på min lägerbålsfilt och fixade inför semestern.

7Semestern började sen med en Robbie Williams-konsert, en perfekt start.

8
Semestern tillbringade vi bland djuren på Nabben…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
…bland folk inne på torsdagskväll…

10…och på en segelbåt runt Orust. En kan säga att den svenska sommaren levererade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s