Mellandagar

20131230-143014.jpgNu i mellandagarna har jag gjort precis ingenting och det har varit precis hur gött som helst. Men igår tog jag och David en promenad på mina föräldrars ägor (låter så godsaktigt att säga så…) för att se hur mycket vatten det är precis överallt efter allt regn.

20131230-143340.jpgVi kan säga som så att det var en hel del vatten. Tur att vi inte skulle över denna å just igår.

Ikväll drar vi till Bohuslän för att fira nyår där. Jag fortsätter med min årssummering efter helgen. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s