Hur många barr har en julgran egentligen?

20140103-150928.jpgDetta är högen med barr som jag borstade ihop efter att vi kastat ut granen från balkongen. Tog med borsten på bilden så ni ska kunna förstå hur stor högen är. Men nu tror jag att det mesta är bortstädat (anar dock att jag kommer hitta barr lite varstans i lägenheten i månader framöver). Det var dock rätt mycket barr kvar på granen så den hade betydligt fler barr än de som syns.

Om ett par timmar kommer Augusta hit (därför det redan är färdigstädat, himla bra att få gäster ibland!) så nu ska jag hoppa i duschen så jag blir fräscher. Kan ju inte ta emot gäster ofräsch liksom. Ha en trevlig helg, det ska jag!

En reaktion till “Hur många barr har en julgran egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s