Bytt är bytt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Om ni kommer ihåg så köpte jag nya skor i slutet av oktober. Förra veckan gick de sönder. 😦 Den snygga guldgrejen längst fram lossnade lite och under dagen råkade jag sen böja till den. Blev ledsen för jag gillade dem verkligen! Men men tänkte jag, jag får la åka och köpa ett par andra så jag har några skor jag kan ha (tröttsamt i längden att bara gå i kängor hela tiden). Så jag åkte till Sandvika köpcenter idag där jag provade en del skor, helt okej men inte mer. Sen gick jag förbi en Bianco-affär (kedjan där jag köpte skorna) och gick då in och berättade vad som hänt med mina skor. Hon som jobbade där sa då direkt ”om du tar med dina gamla hit så byter vi in dem direkt, det där ska inte hända, vilken storlek har du? Då lägger jag undan dem åt dig tills du kommer tillbaka.” Så jag åkte hem och hämtade mina gamla skor och åkte tillbaka igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nu har jag dessa istället! Behövde inte betala någonting. Jag är helt lycklig! ❤ Ska bara köpa skor på Bianco nu.

4 reaktioner till “Bytt är bytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s