Jag har haft fullt upp hela helgen med att fira min mor, för det var viktigare än er, men nu är jag tillbaka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI helgen har jag varit hemhemma för att fira min kära mor som fyllde 50 år! Hur vi firade henne och vad vi gjorde visar jag er senare. Men bilden ovan är från födelsedagsmorgonen, då hon fick två stora paket. Vad det var i dem? En kökslampa och en moccamaster. Trots att hon var lite orolig ett tag medan hon öppnade förpackningen så kunde hon andas ut, den var vit (att hon ens trodde att jag skulle köpa en silvrig till henne, känner hon mig inte? Eller tror hon inte att jag känner henne?).

Grattis igen, älskade mamma! Nu kör vi 50 år till!

En reaktion till “Jag har haft fullt upp hela helgen med att fira min mor, för det var viktigare än er, men nu är jag tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s