Kvällsskift

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Igår och idag så jobbar jag kväll. Vi gör ett test på jobbet som rullar från 7 till 23 så någon måste ju va där hela tiden. Så idag har jag 15-23-passet, och vet ni? Jag gillar det. Jag får gå här hemma och greja lite, njuta av att det är dagsljus och se snön falla. Att börja jobba vid 11-12 nångång känns inte så bra för då hinner en inte göra något men att börja kl 15 är ju gött! Sen är det kanske bara gött för det är ju bara i några dagar…

Untitled-1
Såhär ser jag ut just nu, ofixad och glad. Det är vinterstudion på tv (U23-VM) så varför skulle jag inte va nöjd… Ser nu att det inte syns på bilderna att det snöar. Men tro mig, för det gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s