På tur i Nordmarka

20140201-125817.jpg
Idag har jag, David och Carl-Johan gått på tur. Om en nu kan kalla det för att ”gå” på tur när David är med. Mer ”åka fort” på tur. Men trevligt var det 🙂 Är precis hur mycket snö som helst ute i markerna, men det ska bli plusgrader i veckan så vi njöt allt vi kunde idag!

20140201-161335.jpg
Efter 12km åkte jag till en fikastuga medan killarna tog ett litet extra varv. Men de kom snart så det blev kanelbulle och varm choklad. Sen orkade vi hela vägen hem igen. Det blev 2mil för mig. Nu kan jag sitta i min onepiece i soffan resten av helgen och bara njuta. Perfekt!

2 reaktioner till “På tur i Nordmarka

  1. Det tycker jag du gör rätt i! Här har bakats bullar och städats hos hönsen idag. Efter fikat ska utegranen ned, för i helgen är det lellajul. Drömde om skidåkning häromnatten men vi kom aldrig igång pga alla skosnören som var tvungna att snöras flera ggr samt konstiga mössor som ändrade storlek. Håhåjaja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s