PS. Jag är frisk igen

DSC_4943Bild från förra vintern, fotograf: David

Jag har ju glömt berätta att jag är frisk igen! (Morfar ringde och frågade (någon som bryr sig… :P), han sa att mormor sagt att jag uppdaterade dåligt, så varsågod mormor detta är för dig!) Jag gick faktiskt till jobbet redan igår igen. Jag gick hem vid lunch i måndags och i tisdagseftermiddag så kändes det bra igen. Skönt. Nu en dag kvar och sen är det helg och OS. WOHOO!

5 reaktioner till “PS. Jag är frisk igen

    1. Hade bara inget att riktigt skriva om 🙂 Men det är helt okej att fråga. Jag menade inte att det var dumt av dig 🙂

      > 7 feb 2014 kl. 12:49 skrev Elinsara : > > >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s