Shuffleboard

20140212-180658.jpgIgår hade vi lite team building, min grupp på ÅF då. Vi åt tapas och sen spelade vi shuffleboard. Det är ett bordsspel som finns på flera pubar här i Oslo. Den ser ut som på bilden ovan och är ungefär som curling. Det är två lag och varje lag har fyra stenar. Sen stöter man varannan gång och det gäller att få så många fler av sina egna stenar närmast andra änden som möjligt. Har vi en på 3:an och en på 2:an och andra lagets ligger allihop på 1:an så vinner vi och får 3+2=5 poäng. Någorlunda förståeligt? Sen kör man så många omgångar man känner för. Det var riktigt roligt! Prova om ni har möjligheten nångång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s