Öppet spår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Igår åkte David Öppet spår och jag hejade såklart. Jag hade laddat ner vasaloppsappen så jag kunde följa hans framfart. Jag visste därför ungefär vart han var så när jag åkte från Sälen mot Mora så stannade jag till i Risberg för att heja.

Untitled-1
När jag stått där ett tag så kom han i sin röda jacka (himla praktiskt att han inte var helsvart, hade varit mycket svårare då). Får en verkligen se såhär pigg ut efter 35km? David gjorde det iaf. Efter lite vila, bulle och vätska så åkte han vidare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det är så mycket funktionärer som hjälper till och bara är glada. Stämningen är fantastisk överallt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Väl i Mora så ställde jag mig på upploppet ungefär en halvtimme innan David skulle gå i mål och tittade och hejade på alla duktiga åkare. Men sen kom han, efter 90km och 7h och 21min i spåren. Grymt jobbat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Ja, det var lite jobbigt där ett tag”. Hade väl varit konstigt annars…

2 reaktioner till “Öppet spår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s