Att läsa riktiga böcker

20140227-211609.jpg
Jag läser inte lika mycket böcker nu som jag gjorde tidigare. Det är inte det att jag inte läser, utan det är mer så att jag läser artiklar, krönikor, bloggar, betraktelser osv istället för mina älskade böcker. Men nu tänkte jag att det ska bli ändring på det, jag ska försöka komma tillbaka till att läsa en stund varje kväll innan jag går och lägger mig. Så som jag alltid gjort innan.

20140227-211917.jpg
För jag saknar känslan av att försvinna in i en annan värld, att läsa en länge efterlängtad uppföljare och även tomheten när en riktigt bra bok tagit slut. Och om jag inte börjar läsa mer igen, hur ska jag då hinna med alla fantastiska berättelser som bara väntar på att jag ska hitta dem? Det är bäst att jag börjar nu.

2 reaktioner till “Att läsa riktiga böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s