Elixia

Har jag berättat att jag har anmält mig till Vasaloppet? Jag ska alltså åka nio mil skidor under en dag nästa år. Det gör att jag nu har börjat träna. Jag började förra veckan och tänkte att jag skulle springa varannan dag. Sagt och gjort, jag sprang mån, ons, fre och söndag och sen kom jag fram till att det inte var så himla kul att bara springa. Därför gick jag i början på denna vecka och köpte ett gymkort.
20140403-193009.jpgIdag var jag då på veckans andra gympass: cardio step intervall. Tillsammans med gårdagens styrka och core-pass så kan en säga att jag är rätt trött i kroppen nu. Men det känns kul att gå på pass igen! Nu ska jag bara hålla i detta så kommer jag bli vältränad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s