Om en har gäster en regnig lördag i Oslo

20140412-172836.jpgI helgen är Davids syster och hennes sambo här på besök. Vi tänkte kolla in Oslo idag men vädret är inte riktigt med oss (regn och blåst) så vi tröttnade rätt fort och stack till mathallen, en saluhall här i stan.
20140412-173017.jpgDär kollade vi på matvaror och beställde varsin duck sandwich. Vi kollade även in vinlistan. 20140412-173150.jpgJag och Paulina kände att ett glas rosé kändes passande då vårvädret var så fint (not) och killarna tog varsin öl. Inte så dum lördag ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s