Team building

20140425-193504.jpg
Onsdag till torsdag denna vecka har jag varit på team building med jobbet. Vi har varit på ett ställe som heter Haraldvangen och som ligger ungefär en timme från Oslo. Det är en läger-/kurs-/konferensgård som låg himla fint vid vattnet i skogen. Det här är utsikten från altanen utanför matsalen.
20140425-193546.jpg
Det fanns promenadstråk runt gården som bland annat gick genom den här trollskogen. Verkligen hur fint som helst! Annars var det mest föreläsningar, diskussioner och lite team building-aktiviteter. Jag kan säga att jag var grym på prickskytte med både paintbollgevär och pil och båge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s