Nyplanterat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag har vi varit på Plantasjen (måste älska norrmännen för att de faktiskt stavar ord som de låter, sentrum till exempel) för att köpa blommor till våra balkonglådor. Ing-Marie (Davids mamma) tipsade om att penséer skulle fungera bra så väl på Plantasjen gick jag runt och letade, tillsammans med alla andra norrmän eftersom detta är typ enda butiken som har söndagsöppet. Efter en stund kom jag på att penséer kanske heter något annat och jajemensan, google translate kunde berätta att det faktiskt heter stemorsblomster och då hittade jag dem direkt. De stod precis framför ögonen på mig. Väl hemma sen så planterade jag dem och nu ser det såhär fint ut. Bara att komma ihåg att vattna så kommer nog blommorna snart.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi köpte även denna blomsterlåda för vi hade gäster igår och de hade med sig dessa kryddväxter som present. Så nu är vår balkong alldeles blomstrande, helt fantastiskt!

5 reaktioner till “Nyplanterat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s