Valborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANu har jag kommit hem och har ätit efter jobb och träning. David åkte till Göteborg igår och kommer hem på fredag så jag är ensam hemma. Får se vad jag ska hitta på imorgon, men ikväll ska jag bara dega i soffan. Lite konstigt när jag tänker att det är valborg och jag ska göra ingenting. Men soffan är rätt lockande så det är inte synd om mig.
OLYMPUS DIGITAL CAMERABilderna tog jag igår från vår balkong, björkarna är så himla fint gröna just nu. Det gäller att njuta när en kan! Hoppas ni får en bra valborg och första maj-ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s