Ritar

20140503-174123.jpg
Jag har varit lite sugen på att börja rita och måla igen. Så för ett tag sen köpte jag dessa pennor, så kallade promarkers. De är tuschpennor med smal spets i ena änden och tjock i andra. De är även sådana att färgen blir mörkare ju fler gånger du målar på samma ställe. Jag har kladdat lite innan men nu tänkte jag visa vad jag ritat (ritar eller målar en med tusch?) idag.
20140503-173847.jpg
Jag letade upp en bild (denna) för att ha som mall, det är bästa sättet att lära sig: att härma andra. Jag skissade med blyerts först och sen fyllde jag i det svarta. Jag dokumenterade sen innan jag började färglägga för det kan ju enkelt förstöra alltihop.
20140503-174818.jpg
Här syns slutresultatet.

Jag tänkte att jag lägger upp det här under kategorin rita och måla för att lätt kunna hitta vad jag gjort sen.

En reaktion till “Ritar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s