Fredag

20140523-200258-72178778.jpg Direkt efter jobbet tog jag cykeln till Stabekk för jag hade klipptid. Första gången sen december så en kan säga att det var på tiden. Sen hem för att byta om till träningskläder och ta en springrunda (så länge fick den stylingen sitta i…). David sprang med mig de första fyra kilometrarna för det var ”lagom uppvärmning” såhär fem dagar efter ett maraton. Sen sprang han iväg medan jag tog närmsta vägen hem. Jag gillar när han springer med mig dock för då orkar jag mycket mer (läs: ger inte upp lika fort). Väl hemma har vi ätit hamburgare och nu sitter jag i fåtöljen och dricker vin. Bra start på helgen!

4 reaktioner till “Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s