Oslo symfoniorkester

20140526-191659-69419011.jpgSå sitter jag på orkesterövning igen. Denna gång var det Oslo symfoniorkester (de jag spelade Verdi med i höstas) som behövde extra fagottister. Konserten är först i höst men första övningen är nu. Anledningen till att jag kan blogga och inte spelar just nu beror på att det står ”sats II tacet” i mina noter. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på de andra.

3 reaktioner till “Oslo symfoniorkester

  1. Kul! Hinner du gå igång den nya inför konserten? Mig hjälpe det inte med den förklaringen till att di inte spelade, hm…😟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s