En fotografs betraktelse av mig och fåren

_DSC0975När vi var hos mamma och pappa förra helgen så hälsade vi på alla djur, minst en gång varje dag för en får ju inte va otrevlig. David tog med sig kameran och tog några fina kort._DSC0982Albert, Beata, jag och Hjördis som skymtar där bakom (jag vet att det är Hjördis för hon är den kramgoaste av dem alla)._DSC0985Svensk lantidyll._DSC0981Sus var såklart också med._DSC0978Fåren är så sällskapssjuka, de kommer springande när de ser mig och bräker åt mig när jag går. Så gosigt!

Foto David Engerberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s